Trouwfotografie Utrecht | Marloes en Erik

Trouwfotografie Utrecht | Marloes en Erik

Marloes een enthousiaste dame die als grote hobby fotografie heeft, Erik een lieve man en helemaal weg van Marloes en hun dochtertje Yente. Trouwen bij Anafora maar willen voor hun bruidsfoto’s ook wel iets speciaals doen. De industriële locatie De Fabrique wordt geregeld en daar maken we een paar geweldige foto’s. Ook omdat Marloes en Erik zo expressief zijn en bovendien zo liefdevol naar elkaar en Yente.

Op de terugweg weer naar Anafora uit de pols en het passagiersraampje een geweldige foto gemaakt van hun auto voor die dag. De locatie bij Anafora is altijd mooi, ook al dreigen de regenwolken ieder moment los te breken. Het kunstwerk in de achtertuin bij de Bosspeeltuin vormt een mooi passend decor bij de foto’s de we gemaakt hebben in Maarssen bij de Fabrique. Als de ceremonie begint is de zaal vol met vrienden en bekenden en zeggen ze ‘Ja’ onder het toeziend oog van Yente, die dit ook even bevestigd op haar eigen trouwakte.

Na een paar emotionele toespraken van vrienden en familie valt de avond. Tussendoor is de slideshow gemaakt en vloeien er een paar tranen bij het zien van de mooie beelden. De barbecue maakt overuren en als de band staat opgesteld komen Erik en Marloes van de wel bekende trap. De dansvloer is niet meer leeg geweest en inmiddels staat het album in de kast.