Trouwfotografie Universiteitsgebouw Utrecht | Michelle en Jeroen

Trouwfotografie Universiteitsgebouw Utrecht | Michelle en Jeroen

Wat was het een schitterende dag voor trouwfotografie Universiteitsgebouw in Utrecht. De dag startte in Grand Hotel Karel V waar Michelle haar aanstaande ophaalde. In de tuin en hotel hebben we van hen en hun twee zoons foto’s gemaakt.

De plechtigheid was niet ver: Universiteitsgebouw Utrecht. Een statige en sfeervolle ruimte met vele en bijzondere gasten voor het bruidspaar. Voor ons extra leuk om de camera-toss met nog meer publiek midden in Utrecht te doen!

Dat FotoStudioXL onze bruiloft zouden fotograferen stond al meteen vast. Toen ik nog in verwachting was van de eerste, hebben zij mijn dikke buik gefotografeerd. En sindsdien zijn wij vaste klanten. Beide kinderen zijn door hen gefotografeerd, ik heb samen met mijn zwager een cursus gefotografeerd en een logische vervolgstap was het vastleggen van onze mooiste dag. Ze hebben van ‘s ochtends negen tot ‘s avonds elf uur rondgelopen. Dat die klik er was wisten we al, maar dat werd op deze dag extra bevestigd. Het is dat ze een camera om hun nek hadden, anders had iedereen gedacht dat het vrienden van ons waren.