Gepost op

Trouwen in Oud Zuilen

Vandaag trouwen Amelia en Hans Willem in de voormalige Hervormde kerk te Oud-Zuilen. Wij hadden de eer hun grote dag te mogen fotograferen. Trouwen in Oud Zuilen is intiem, knus en erg mooi. De voormalige Hervormde kerk, het Slot Zuylen met haar tuinen en het restaurant Belle. Allemaal stijlvol en dicht bij elkaar.

De bruiloft van Amelia en Hans Willem was bijzonder … Het bruidspaar was tijdens de gemengde dienst veel met kleine dingetjes met elkaar bezig zonder afwezig te zijn. Alsof ze een parallel 2-persoons feestje vierden, zonder afwezig te zijn. Erg liefdevol! De persoonlijke geloftes waren mooi geschreven, recht uit het hart. Noem me een romantische ziel/sukkel, ik word daar ontroerd van. Misschien maakt dat bruidsfotografie wel zo leuk: veel van deze mooie dagen mee mogen maken en tegelijk schitterende foto’s maken ter herinnering!

Trouwen in Oud Zuilen: fotografen en videograaf werken samenDit keer werkten we voor het eerst samen met een videograaf. Dat is best even spannend, we willen alle drie de mooiste beelden aan het bruidspaar leveren. Dat is onze vakmanschap en liefde voor ons vak. Gelukkig had hij dezelfde insteek als wij: met wederzijds respect en samenwerken kunnen we plezierig werken en het bruidspaar de beste beelden geven!

Vanavond hebben we de beelden voor het eerst gezien en Amelia en Hans Willem als verrassing alvast een voorproefje gestuurd via de mail. Trouwen in Oud Zuilen … een mooie dag!

Groet, Olaf