Trouwfotografie Nicolaaskapel Valkhof Nijmegen | Lisa en Mark

Trouwfotografie Nicolaaskapel Valkhof Nijmegen | Lisa en Mark

Trouwfotografie Nicolaaskapel Valkhof Nijmegen | Lisa en Mark

Lisa is leidster op een kinderdagverblijf en Mark is muzikant en beide zijn stapel op elkaar.

Ze trouwen in de Nicolaaskapel in het Valkhof in Nijmegen en geven hun trouwfeest in de Blauwkapel in Utrecht. Een klassieke locatie voor hun Ja-woord en een stoere omgeving om te feesten. Een prachtig gerestaureerde rode kever en perfect passend bij de uitstraling van Lisa en Mark. Een vriend speelt een dagje als chauffeur en hebben vanaf het eerste moment de grootste lol achterin.

Trouwfotografie Nicolaaskapel Valkhof in Nijmegen is een bijzondere locatie. Bovendien geeft de zon op het juiste moment nog een prachte straal op het bruidspaar. Het heeft zo moeten zijn. De ceremonie wordt muzikaal ondersteund door een vriend van Mark en het zelf geschreven lied voor Lisa wordt hier ‘a capella’ voor het eerst opgevoerd door Mark.

Lieve FotoStudio XL , We willen jullie ontzettend bedanken voor jullie geweldige bijdrage aan onze dag! Jullie enthousiaste en sprankelende aanwezigheid is ons en iedereen om ons heen opgevallen. Dit, en het prachtige beeldmateriaal dat jullie hebben geschoten draagt er aan bij dat we deze dag nooit zullen vergeten. Als dank hiervoor willen we jullie een avondje theater voor vier personen aanbieden. Veel plezier!

Lisa en Mark

Ook jullie bruidsdag onvergetelijk vastleggen?

Opdrachtgever

Lisa en Mark