Gepost op

Love shoot

Loveshoot

Save_the_dateEen pre wedding shoot of een verlovings shoot is een originele manier om je plannen aan te kondigen. Misschien weet je de datum al wel, maar verder nog geen details en wil je graag dat mensen hun agenda’s blokken? Stuur dan een zgn Save The Date kaart met een mooie pre wedding foto van jezelf!

Leer je bruidsfotograaf alvast kennen

Wij zijn als je bruidsfotograaf een relatief vreemde die de hele dag als een soort schaduw aan je ‘vast’ zit. We zijn de hele dag en bij de meest intieme momenten aanwezig. Waarom wachten tot de grote dag, zo leren we elkaar eerder kennen en maken we vooraf al mooie foto’s!

Het voordeel van een Loveshoot

Modellen en sterren mogen het dan gewend zijn om de hele dag gefotografeerd te worden, wij ‘gewone mensen’ zijn dat niet. Door de fotoshoot raak je op een relaxte manier bekend met ons, onze manier van werken, de camera en het poseren. Heel handig natuurlijk want als bruidspaar ben je de gehele dag hét onderwerp. Op de grote dag kennen we elkaar al wat beter en kun je helemaal jezelf zijn. Hierdoor krijg je mooiere foto’s en kun je meer genieten!

Genoeg van deze voordelen, het is gewoon ook heel erg leuk om te doen. En nog leuker om een paar super leuke foto’s van jullie te hebben!

Love_shoot_JvBMH9A6109