Gepost op

Koffie en batterijen

Vandaag is het een bijzondere dag. Jan en ik gaan vandaag de bruiloft van Moniek en Sander vastleggen. Altijd een leuke ervaring met een stuk spanning! De uren ervoor staan altijd in het teken van koffie en batterijen.

Batterijen

janenolaf_koffie_en_batterijenMeestal begint het gekriebel een paar dagen van tevoren. Ik weet hoe chaotisch ik kan zijn (organisch plannen heet dat!), dus heb ik eigenlijk altijd alles wel op z’n plek liggen … maar toch. Het is een ritueel geworden, een mantra misschien: “Batterijen vol, Kaartjes leeg” … “Batterijen vol, Kaartjes leeg” … “Batterijen vol, Kaartjes leeg” … you get my drift! Zorgen dat alles klopt is natuurlijk niet alleen essentieel, maar het geeft me ook een stuk rust. Ga me niet vragen dit een week van tevoren te doen, of nog erger: iemand anders voor me laten doen … Nope! Het is mijn ritueel!

Koffie

Tja, eigenlijk een no-brainer. Waar de camera vertrouwt op zijn energie, vertrouw ik op de mijne. Met een kopje koffie in de buurt schrijf ik dit, leg ik mijn spullen klaar en maak mijn hoofd leeg. Deze verdere ochtend en middag zijn voor Moniek en Sander, ze verdienen niet minder dan mijn volledige toewijding en aandacht, want wat zeggen we ook al weer? “De enige tastbare herinnering aan je grote dag zijn je ringen en je foto’s!”

Ik wens je net zo’n mooie dag als wij voor de boeg hebben!

Groet,

Handtekening Olaf