Contact

TrouwStudio XL

Utrechtseweg 37a
3544 NA Utrecht

+31 (030) 6704018

info@trouwstudio.nl

Jullie bruidsdag is uniek en samen maken wij daar een onvergetelijke dag van. Als bruidsfotograaf ben ik waarschijnlijk door jullie de meest geziene gast, en neem ik meestal nog iemand mee. Samen creëren wij de mooiste foto’s met een dierbare herinnering. Mijn studio is gevestigd in Utrecht, maar reis jullie graag overal achterna. Ik hou van het oplossen van problemen en daarom ook van creatieve processen.

Vooraf hebben we uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en zoeken wij naar een vaak besproken “klik”. Vinden we die bij elkaar dan ben ik overtuigd van een fantastisch eindresultaat.

In 1968 ben ik geboren in Wageningen en ik heb gestudeerd in Den Haag. Nu wonen we in Utrecht Leidscherijn. Mijn vrouw Elise en ik hebben drie dochters (Jula, Aimee en Livia). Vanaf mijn eerste herinnering was ik gefascineerd door fotografie. Het vastleggen van momenten in beelden door het toepassen van techniek vond ik zeer bijzonder. Ik was vroeger altijd snel door mijn rolletjes heen en zag direct de winst van de digitale mogelijkheden.  Met de start van een professionele fotostudio in 2009 ging een lang gekoesterde wens in vervulling.

TrouwStudio XL is een onderdeel van FotoStudio XL. Kijk daar voor andere mogelijkheden van fotografie.