Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Niet één bruidsfotograaf, maar twee bruidsfotografen!

Bedenk dat je extra gasten op je bruiloft uitnodigt, gezellige mensen, blenden goed in en maken daarnaast je mooiste foto’s. We stoppen onze ziel en zaligheid in jouw trouwfoto’s. We hebben altijd creatieve ideeën om het net wat anders te maken: denk bijvoorbeeld aan onze camera-toss, FotoKeet (photo booth in een vintage keet), etc. Wij vinden het een eer jullie bruiloft vast te mogen leggen. Bruidsfotografie is net als je trouwdag altijd heel persoonlijk en maatwerk. Dit bespreken we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek in onze studio. We kunnen dan nader kennis maken en gaan graag in op jullie specifieke wensen en de indeling van jullie dag. We komen met twee bruidsfotografen. Zo kunnen we alle momenten registreren en hebben we meer mogelijkheden tijdens de essentiele momenten!

Wil je weten of we nog beschikbaar zijn op jouw trouwdatum?

Camera toss – de ándere groepsfoto

Het blijft ons geheim voor jullie daggasten natuurlijk. We verzamelen rond Jan hij gaat toch niet … eh … ja toch wel: zijn camera de lucht in gooien! Hilariteit alom en een ongedwongen groepsfoto. En Ja, hij heeft ‘m wel eens laten vallen 🙂

Video slideshow van je bruidsfotografie – same day edit!

Overdag maak je vele mooie momenten mee en zijn we metaal ook op pad geweest voor bijzondere foto’s. Het verhaal van de dag wil je natuurlijk ook met je avondgasten delen. Geen probleem: wij maken een slideshow van je foto’s.

Wanneer maken we je slideshow

Tijdens het diner hebben we tijd om een selectie te maken van de mooiste foto’s van overdag. Natuurlijk blijven we beschikbaar voor bijvoorbeeld speeches tijdens het diner. We zorgen ervoor dat aan het begin van het feest de beamer en scherm klaarstaan. Zo krijgen je gasten een mooie impressie van de dag! Als je dan geen geweldige entree maakt, weten wij het ook niet meer!

Voorbeelden video slideshow van je bruidsfotografie

FotoKeet – onze mobile photo booth

Onze mobiele photo booth kun je los huren of tegelijk als wij jouw bruidsfotograaf zijn. Een photo booth is een hilarische aanvulling op je bruiloft. Je gasten hebben de grootste lol en jij houdt er een leuke herinnering aan over!

fotokeet

Komische feest foto's

Zorgeloos - all-in prijs

l

Persoonlijke layout

Alle foto's digitaal voor jullie

Speciale fotoshoots

Zoals gezegd, doen we graag wat bijzonders. Denk bijvoorbeeld aan onderstaande fotoshoots.

Pre-wedding fotoshootLove shoot

Modellen en sterren mogen het dan gewend zijn om de hele dag gefotografeerd te worden, wij ‘gewone mensen’ zijn dat niet. Door de fotoshoot raak je op een relaxte manier bekend met ons, onze manier van werken, de camera en het poseren. Heel handig natuurlijk want als bruidspaar ben je de gehele dag hét onderwerp. Op de grote dag kennen we elkaar al wat beter en kun je helemaal jezelf zijn. Hierdoor krijg je mooiere foto’s en kun je meer genieten!

Leer je bruidsfotograaf alvast kennen

Wij zijn als je bruidsfotograaf een relatief vreemde die de hele dag als een soort schaduw aan je ‘vast’ zit. We zijn de hele dag en bij de meest intieme momenten aanwezig. Waarom wachten tot de grote dag, zo leren we elkaar eerder kennen en maken we vooraf al mooie foto’s! Genoeg van deze voordelen, een love shoot is gewoon ook heel erg leuk om te doen. En nog leuker om een paar super leuke foto’s van jezelf te hebben!

Jan en Olaf Save the date
We maken je eigen Save the Date kaart

Save the date fotoshoot

Een save the date fotoshoot is een originele manier om je plannen aan te kondigen. Misschien weet je de datum al wel, maar verder nog geen details en wil je graag dat mensen hun agenda’s blokken? Stuur dan een zgn Save The Date kaart met een mooie foto van jezelf!

Boudoir fotoshoot

Prachtig, sexy, mooi … een paar woorden die je te binnen schieten als je denkt aan onze boudoir fotografie.

Boudoir fotoshoot: cadeau voor je aanstaande

Onze boudoir fotoshoot is een logische uitbreiding op onze bruidsfotografie. Een boudoir fotoshoot is een speciaal cadeau voor je aanstaande. Welke partner wil niet mooie spannende en smaakvolle foto’s van zijn/haar (dan) kersverse echtgenote!

Een boudoir fotoshoot is wel voor iedereen weggelegd

Door onze ruime ervaring in boudoir fotografie vinden vrouwen die bij ons een boudoir fotoshoot komen doen, niet alleen mooie, smaakvolle en creatieve foto’s, maar zeker ook een ontspannen omgeving.We steken veel energie in het creëren van een sfeer waar je je relaxed voelt, veilig en mooi. Zo werken we met vrouwelijke visagistes en raden we je aan een vriendin mee te nemen als je dat prettiger vindt. Het gaat erom dat jij je prettig voelt met als resultaat dat heel speciale cadeau voor je aanstaande … welke partner droomt daar niet van?

Waar wil je je boudoir fotoshoot doen?

In onze fotostudio in Utrecht hebben we alles in huis voor een geweldige fotoshoot. Daarnaast is het ook mogelijk met onze mobiele studio apparatuur op locatie te fotograferen. Zoek je een typisch hotelkamer sfeer of wil je je eigen huis als studio gebruiken? Kan allemaal. Een ding is zeker, dit is een cadeau die je aanstaande niet gauw zal vergeten!

Trash the dress fotoshoot

Blijft je jurk jaren lang een beetje vergeten en zelfs ongestoomd op zolder hangen of ga je nog één keer op pad voor opnieuw een unieke ervaring? Tijdens een Trash the dress fotosessie gaan we naar een aparte plek voor ongewone bruidsfoto’s. Wil je in het water, modder, abseilen, graffitti, whatever! Je kunt natuurlijk deze sessie ook samen met je echtgenoot boeken. Je krijgt het resultaat als vergroting in een lijst van ons aangeboden. Een unieke herinnering waar veel over gepraat zal worden!

Wil je weten of we nog beschikbaar zijn op jouw trouwdatum?