Gepost op

Boudoir Shoot

“For his eyes only” boudoir fotografie

Prachtig, sexy, mooi … een paar woorden die je te binnen schieten als je denkt aan onze For his eyes only boudoir fotografie.

For his eyes only boudoir fotografie: cadeau voor je aanstaande

Onze For his eyes only boudoir fotografie is een logische uitbreiding op onze bruidsfotografie. Een For his eyes only boudoir fotoshoot is een speciaal cadeau voor je aanstaande. Welke partner wil niet mooie spannende en smaakvolle foto’s van zijn/haar (dan) kersverse echtgenote!

Een For his eyes only boudoir fotoshoot is voor iedereen weggelegd

Door onze ruime ervaring in boudoir fotografie vinden vrouwen die bij ons een For his eyes only boudoir fotoshoot komen doen, niet alleen mooie, smaakvolle en creatieve foto’s, maar zeker ook een ontspannen omgeving.We steken veel energie in het creëren van een sfeer waar je je relaxed voelt, veilig en mooi. Zo werken we met vrouwelijke visagistes en raden we je aan een vriendin mee te nemen als je dat prettiger vindt. Het gaat erom dat jij je prettig voelt met als resultaat dat heel speciale cadeau voor je aanstaande … welke partner droomt daar niet van?

Waar wil je je For his eyes only boudoir fotoshoot doen?

In onze fotostudio in Utrecht hebben we alles in huis voor een geweldige fotoshoot. Daarnaast is het ook mogelijk met onze mobiele studio apparatuur op locatie te fotograferen. Zoek je een typisch hotelkamer sfeer of wil je je eigen huis als studio gebruiken? Kan allemaal. Een ding is zeker, dit is een cadeau die je aanstaande niet gauw zal vergeten!