Aanpak

Aanpak

Onze aanpak

Wij vinden het een eer jullie bruiloft vast te mogen leggen. Bruidsfotografie is net als je trouwdag altijd heel persoonlijk en maatwerk. Dit bespreken we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek in onze studio. We kunnen dan nader kennis maken en gaan graag in op jullie specifieke wensen en de indeling van jullie dag.

Bruidsfotografie

Uiteraard hebben we op de site een paar voorbeelden van onze bruidsfotografie. In de studio kunnen we je een meer uitgebreide selectie bruiloft foto’s tonen en daarnaast een selectie van mogelijke albums. Ook een digitaal album op een iPad verzorgen we graag voor je.

Niet één bruidsfotograaf, maar twee!

Iedere bruiloft is uniek en zo ook ons uiteindelijke voorstel voor de aanpak van jullie dag. We komen bij voorkeur met twee bruidsfotografen. Zo kunnen we alle momenten registreren, hebben we meer mogelijkheden tijdens de essentiele momenten!

Kosten bruidsfotografie

Voor jou vaak een van de eerste vragen, voor ons niet eenvoudig te beantwoorden. De belangrijkste elementen zijn: hoe lang wil je een bruidsfotograaf hebben en wil je de foto’s verwerkt hebben in een abum. Je kunt ons inhuren als bruidsfotograaf vanaf € 400,-

Wat nu

Hebben we je interesse weten te wekken, neem contact op met de fotostudio voor het maken van een afspraak of om eventuele vragen beantwoord te krijgen. Uiteindelijk gaat het er om of de bekende “klik” er is … heb je die gevonden, dan heb je ook je bruidsfotograaf gevonden!

Betaalbare en mooie bruidsfoto’s? Natuurlijk kan dat!

Op deze site willen we je enerzijds een impressie geven van alle indrukken die we opdoen en tegelijk je een eerste indruk geven van onze kijk op bruidsfotografie. Plezier bij het maken van de foto’s is voor ons een hoofdzaak, mooie foto’s komen er dan (bijna) vanzelf.

Waarom wij bruidsfoto’s maken

Het geheim zit ‘m in de koppeling: met meer plezier voor ons creëren we mooiere bruidsfoto’s voor jullie! De klassieke win-win situatie! En laten wij nou héél véél plezier beleven aan bruidsfotografie … jóuw bruidsfoto’s! Wat zal het zijn, de hectiek, spanning, druk van het moment, blije mensen, feestelijke omgeving, door samen te fotograferen nóg mooiere foto’s? We denken een combinatie van alle!

Denk je nu al “Ik weet genoeg, laten we kennismaken!”, prima! Wil je meer weten, lees gerust verder!

Neem contact op!

Ben je er nog? Gelukkig! Lees nog lekker met ons mee met wat anderen te vertellen hebben over ons en hun samenwerking met ons!

Ervaringen van andere bruidsparen

“Lieve FotoStudioXL, We willen jullie ontzettend bedanken voor jullie geweldige bijdrage aan onze dag! Jullie enthousiaste en sprankelende aanwezigheid is ons en iedereen om ons heen opgevallen. Dit, en het prachtige beeldmateriaal dat jullie hebben geschoten draagt er aan bij dat we deze dag nooit zullen vergeten. Als dank hiervoor willen we jullie een avondje theater voor vier personen aanbieden. Veel plezier!” –  Mark en Lisa

 

“Dat FotoStudioXL onze bruiloft zouden fotograferen stond al meteen vast. Toen ik nog in verwachting was van de eerste, hebben zij mijn dikke buik gefotografeerd. En sindsdien zijn wij vaste klanten. Beide kinderen zijn door hen gefotografeerd, ik heb samen met mijn zwager een cursus gefotografeerd en een logische vervolgstap was het vastleggen van onze mooiste dag. Ze hebben van ‘s ochtends negen tot ‘s avonds elf uur rondgelopen. Dat die klik er was wisten we al, maar dat werd op deze dag extra bevestigd. Het is dat ze een camera om hun nek hadden, anders had iedereen gedacht dat het vrienden van ons waren.” – Michelle en Jeroen

“Wat hebben wij genoten van onze trouwdag in Montfoort! Het was overweldigend… Nogmaals dank voor het maken van de foto’s! Het was leuk om jullie erbij te hebben. De uitvergroting hangt prominent in onze woonkamer! En het fotoboek is in 1 woord GE-WEL-DIG!!!!!!” – Marlies en Johan

Maak een vrijblijvende afspraak!